0

Sylvie Meis at the RTL-Spendenmarathon.Sylvie Meis is sinds haar scheiding van Rafael van der Vaart een hot topic. Alles wat ze doet of zegt, wordt uitgebreid in de media vertoond en eigenlijk begrijpt de presentatrice dit niet zo goed.

Zo werd eerder bekend gemaakt dat Sylvie’s contract met L’Oréal niet verlengd zal worden en werd dit voornamelijk door de Duitse pers met twee handen aangegrepen. ”Het gaat hartstikke goed hier. Ik word soms een beetje moe van de rare berichten in de pers”, gaf ze toe aan Shownieuws.

Volgens de Telegraaf is het einde van de samenwerking met het make-upmerk echter niet zo best voor Sylvie’s portemonnee, aangezien die campagnes voor een lieve duit zorgden. Het zou volgens de krant dan ook een ‘gevoelige klap’ zijn voor haar. ”Kirsten Dunst is nu het wereldwijde gezicht. Dat is heel natuurlijk zo verlopen, dus ik begrijp niet waar alle heisa vandaan komt”, aldus Sylvie.

Volgens Sylvie gaat het gelukkig allemaal nog goed met haar en hoeft de media zich niet om haar te bekommeren. ”RTL Duitsland is megatevreden en ook de afgelopen jaren met L’Oréal waren prachtig. Ik ben heel blij.”

  • Sylvie Meis at the RTL-Spendenmarathon.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties