0

150Eva Mendes en Ryan Gosling heetten hun dochtertje Esmeralda welkom in september, en de drie zijn dolgelukkig samen. De veertigjarige Eva Mendes ziet er na de bevalling stunning uit, en je zou niet zo zeggen dat ze zes weken terug een baby op de wereld heeft gezet.

De Cubaanse schone doet voor het eerst na de bevalling een eerlijk boekje open over het moederschap aan het digitale magazine Violet Grey. Eva Mendes moet toegeven dat het erg zwaar is geweest deze afgelopen weken. “I’m completely exhausted. I thought my wild nights were over but these are some of the wildest nights I’ve ever had”, aldus Eva. Het is erg intens voor de actrice omdat ze natuurlijk haar moederschap moet combineren met het acteren en alles eromheen. Daarnaast wilt Eva er altijd voor zorgen dat ze het goede voorbeeld voor Esmeralda is, en dat Eva geen dingen doet waar haar dochter zich later voor moet schamen.

De actrice ziet het nog niet zitten om meteen een nanny in te huren, omdat ze eerst de maanden met Esmeralda samen wilt doorbrengen. Daarnaast krijgt ze ook veel hulp van haar geweldige grootmoeders en tantes. But as far as a nanny or a night nurse, for me that part of being a mother at this early stage is the struggle of not being able to sleep and not knowing what I’m doing and really going through it with her and battling out those nights“, aldus Eva. Het is allemaal nieuw voor de actrice dus is ze constant aan het twijfelen of ze het het goed doet, maar dat is vast helemaal niet nodig, want met een baby daddy als Ryan Gosling zit dat vast goed. 

De foto’s die voor het digitale magazine zijn geschoten zijn echt stunning. Bekijk ze hieronder.

  • eva-mendes-on-beauty-2
  • eva-mendes-on-beauty-1
  • eva-mendes-on-beauty-3
  • eva-mendes-on-beauty
  • eva-mendes-on-beauty-feature-2
  • eva-mendes-on-beauty-6
  • eva-mendes-on-beauty-4
  • eva-mendes-on-beauty-feature-1

www.violetgrey.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties