0

carrie bradshaw sjp 150Fashionista’s zullen waarschijnlijk Sarah Jessica Parker altijd blijven zien als de modebewuste Carrie Bradshaw. Als zichzelf is de actrice nog steeds volop bezig met fashion en lanceerde ongeveer een jaar geleden haar eigen schoenenlijn, waar ze nu al een prijs voor kreeg.

Gisteren mocht SJP namelijk de Footwear News Achievement Awards Launch of the Year in ontvangst nemen. Dat haar schoenenlijn zo een razend succes is, is niet zo gek als er samen aan gewerkt is met de CEO van Manolo Blahnik. De Sex and the City actrice lanceerde haar eerste lentecollectie afgelopen januari exclusief bij Nordstrom, maar haar schoenen zijn nu al te koop in Neiman Marcus en Zappos Couture. Zelfs de dames in Dubai willen graag in de schoenen staan van Parker en over enkele dagen zullen ze daar in Harvey Nichols en Bloomingdale’s te verkrijgen zijn.

Enige tijd geleden zette ‘Carrie Bradshaw’ de hele Westvillage op zijn kop door leuke promotiekiekjes te schieten op de zo bekende trappen uit Sex and the City. Iedereen linkte dit gelijk aan een nieuw deel van de fashion film, maar Sarah Jessica Parker weet hier niets vanaf. Als er wel een derde deel komt, zullen we niet SJP’s schoenen hierin kunnen bewonderen. “They can’t put my shoes in the movie. Because I don’t exist in Carrie Bradshaw’s world.”

Dat is wel erg professioneel…

  • 1e102af07139bd8d79b6b5800aca3c63

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties