0

France: CR Fashion Book Issue N.5 Launch Party By Carine Roitfeld and Stephen GanKim get out the way, want Kendall komt er aan om je van de celeb troon af te stoten. Kendall gaat heel lekker met haar modellencarrière en haalde laatst nog de top 50 modellenlijst van Models.com. De 19-jarige Jenner is een blijvertje en zus Kim weet dat maar al te goed.

De realityster is gestrikt voor het januari nummer van de Britse Elle en werd daar natuurlijk ook voor geïnterviewd. In het interview heeft ze het onder andere over zelfvertrouwen, haar curvy rondingen, dochtertje North en babbelt ze ook nog even over halfzusje Kendall. Ze is zo trots als een pauw en twijfelt er absoluut niet aan dat Kendall het veel verder gaat schoppen dan zichzelf.

I think she will be a huge star. I definitely think she will be bigger than I have ever been”, aldus de realityster. Ze is er eerlijk over dat ze niet voor altijd één van de meest beroemde vrouwen van de wereld zal bijven, en dat Kendall ooit dat stokje gaat overnemen. Kim wilt dus best in de tussentijd de spotlights delen.

  • France: CR Fashion Book Issue N.5 Launch Party By Carine Roitfeld and Stephen Gan
    Kim Kardashian & Kendall Jenner

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties