0

yolanthe 150Met de komst van Yolanthe’s docusoap op SBS6 is Yolanthe in Nederland om het programma te promoten. In het programma wordt ook een kijkje genomen in het ouderlijk huis van Yolanthe op Ibiza die ze op dit moment aan het opknappen is.

“Het is een heel bijzondere plek voor mij want mijn vader is zes jaar geleden overleden. Hij heeft alle kinderen wat nagelaten en mij het huis. De drempel was heel hoog voor mij om daar weer naar terug te gaan en daar nieuw leven in te blazen. Alles stond hoe het was toen ik nog een klein meisje was en toen wij zijn vertrokken als familie. Het proces van verbouwen is heel leuk maar ook heel emotioneel want je gooit het oude weg”, aldus Yolanthe in een interview met de Telegraaf.

De laatste tijd werd er in de media negatief gesproken over de verbouwing die gaande is. Een aannemer zou al diverse plannen en kosten hebben gemaakt waarna Yolanthe en Wesley niets meer van zich zouden hebben laten horen.

“Er zijn bepaalde mensen in het leven die op een bepaalde manier aandacht te krijgen in de pers en dat zijn  mensen waar ik helemaal niet mee samenwerk die vervelende dingen willen. Ik vind dat zonde, ook voor hun zelf, want als je bedrijf dat nodig heeft om succes te boeken dan vraag ik me af hoe stabiel je bedrijf is. Ik besteed er geen aandacht verder aan. Ik wil geen smet op de villa”, concludeert Yolanthe.

  • Yolanthe 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties