0

OLCAYJe zou het misschien niet zeggen als je de ultra slanke Olcay Gulsen ziet, maar de ontwerpster houdt er niet bepaald een gezonde leefstijl op na. Terwijl de rest van de modewereld zich vult met groene smoothies, superfoods en zaden is de SuperTrash ontwerper niet bepaald fan van het concept ‘clean eating’.

Olcay Gulsen heeft namelijk een geheim waar ze zich best een beetje voor schaamt. “Bijna niemand weet dat ik soms een fastfoodverslaafde, kettingrokende, Red Bull-junkie kan zijn” zegt de ontwerpster in een interview met het AD. De SuperTrash designer propt zich dagelijks vol met dikmakende snacks en smult van friet, hamburgers en andere vette happen. Deze spoelt ze niet weg met de drie liter water waar de rest van de modewereld zich aan houdt, maar met een mierzoet energiedrankje.

Volgens Olcay is dit het gevolg van haar opvoeding. Zo kreeg ze in haar jeugd weinig verse groenten voorgeschoteld door een gebrek aan geld. Het eten kwam uit blikken, potten en pakjes waardoor de ontwerpster een aversie tegen verse producten heeft ontwikkelt. Gezond eten vindt ze maar “vies”. “Gezond eten is voor mij in negen van de tien gevallen synoniem voor ‘vies’.” Zo zei de SuperTrash designer tegen het AD.

  • Schermafbeelding 2015-01-30 om 08.49.24

(Beeld: www.instagram.com/superolcay)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties