0

150 BWij vrouwen geven kapitalen uit aan verzorgingsproducten. Is het niet voor ons haar, dan hebben we wel weer een nieuw serum voor de donkere kringen onder onze ogen. We moeten er als fashionista’s natuurlijk altijd goed uitzien, of we gister naar een feestje zijn geweest, moe zijn of niet.

Maar we hoeven niet langer onze portemonnee te plunderen om er goed en verzorgd uit te zien volgens onderzoeksarts cosmetische dermatologie Jetske Ultee. In de Volkrant zegt zij dat er geen verschil is tussen de ingrediënten van een dag- of een nachtcrème.

De twee hebben precies dezelfde inhoud en hetzelfde geldt voor oogcrèmes en andere serums; het zijn dezelfde middelen die we op verschillende delen van ons gezicht aanbrengen omdat het in andere potjes zit.  We kunnen dus net zo goed lekker één grote verpakking kopen voor ons hele gezicht.

Het enige verschil wat eventueel tussen dag- en nachtcrème zou kunnen zitten, is de UV-factor; maar als je je echt goed wil beschermen tegen de UV stralen is het beter gewoon een losse zonnebrand te kopen.

Geloof jij de uitspraken van Jetske Ultee?

  • Beauty Producten

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties