0

Victoria's Secret Fashion Show - LondonNederlands trots Doutzen Kroes is al sinds 2013 werkzaam als supermodel én is niet meer weg te denken uit de internationale en nationale modewereld. De prachtige Friezin schoof gisterenavond samen met haar visagist, agent én Vogue’s hoofdredacteur Karin Swerink aan tafel bij Humberto Tan.

Ze deed over één onderwerp nogal vrij geheimzinnig. Er zijn namelijk heel veel lingeriemerken die staan te poppelen om samen met het supermodel te werken. “Na mijn bevalling is dat een beetje begonnen, dus wie weet.”  Mochten deze lingerie deals doorgaan, dan kan dit natuurlijk betekenen dat deze Angel haar vleugels zou moeten inleveren én ergens anders haar eigen vleugels zou moeten gaan spreiden. Ze liet ook doorschemeren dat ze het wel heel erg zou gaan missen als dit de laatste keer zou zijn. Verder wilde ze er niet zo veel over uit laten, wel liet ze aan Humberto weten dat ze het weer fantastische ervaring vond.

“Het was weer fantastisch om te doen. Het voelde bijna als een soort schoolreisje, we gingen met alle meiden van New York naar Londen. Maar het was ook wel zwaar voor mij, ik was drie dagen van huis en moest om de vier uur kolven”, aldus Doutzen. Ook maakte ze kenbaar dat ze erg trots was op de vier andere Nederlandse meisjes die meeliepen tijdens de spectaculaire show. Ze voelde zich al wel een ‘omaatje’, omdat de andere dames natuurlijk nog aan het begin van hun carrière staan.

Doutzen is wel reëel wat haar carrière betreft én geniet ervan zoveel ze kan. Ze is erg gelukkig met haar gezinnetje en mocht het ooit ophouden en iemand haar plek gaan innemen, dan kan ze dat wel accepteren want ze heeft een heel mooi dubbel leven. Ze beseft heel goed dat ze erg gelukkig is en een fijn leven heeft, maar dat maakt haar weleens bang. “Als ik eerlijk ben, vind ik dat ook wel eens eng. Dan vraag ik aan mijn agent wanneer het moeilijk gaat worden, wanneer ik moet gaan vechten.”

  • Victoria's Secret Fashion Show - London

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties