0

kim en kanye 150Tijdens het MET Gala dit jaar zag Kim Kardashian samen met haar man Kanye West er fantastisch uit, dat was dat jaar daarvoor toch wel even anders. De hoogzwangere reality ster verscheen in 2013 van top tot teen gehuld in een bloemenprint gewaad van Givenchy en ondanks de kritiek, verdedigt zij tot de dag van vandaag haar outfit.

De jurk, schoenen en zélfs handschoenen waren allemaal in dezelfde bloemenprint en Kim’s outfit werd daardoor de meest besproken van het MET Ball 2013 en niet om de redenen die je wilt. Ze werd vergeleken met gordijnen, de bank die bij je oma thuis staat en het Robin Williams typetje Mrs. Doubtfire.

Ondanks dat het incident allang overgewaaid is, er zijn namelijk talloze andere outfits van haar waar we kritiek op kunnen hebben, verdedigde Kim de jurk nog maar eens bij Sky News. Zelf zegt zij over haar keuze: “Ik koos die look voor het MET Ball toen ik zwanger was. Ik had handschoenen en een bloemenprint all over, ik vond het geweldig. Ik vond het écht zo een coole look, maar ik kreeg er veel kritiek op. Dat maakte me niets uit, want ik vond ‘m fantastisch.”

Je mag hem nog zó geweldig vinden Kim, wij blijven hem net zo verschrikkelijk vinden als toen je hem droeg! Bekijk Kim’s favoriete jurk nog een keer hieronder.

  • kim en kanye

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties