0

QUOTE De casting voor de VS show is angstaanjagendWelke vrouw droomt er nou niet van een Victoria’s Secret model te zijn? Je wordt bijna dagelijks in de watten gelegd door kappers en visagisten, mag de hele wereld over reizen én krijgt elke maand een flink bedrag op je rekening gestort. Maar niet alles is zo leuk.

De castings voor de show zijn namelijk vrij angstaanjagend. “De eerste ronde bij de keuze voor de meiden ligt bij casting director John Pfeiffer, maar de uiteindelijke beslissing wordt gemaakt door het hele team. We zitten aan een lange tafel in een kamer met felle belichting en de modellen moeten naar ons toe lopen en dan weer weglopen”, aldus creative director Sophia Neophitou-Apostolou.

“Alle meiden moeten het doen, zelfs degenen die een vast contract hebben. Het is zenuwslopend voor hen. Het gaat erom dat ze show-ready zijn. Het is net als bij de Olympische Spelen; je moet in topconditie zijn. Het draait niet om dunheid – het gaat erom dat je klaar bent om op te treden en dat je het beste figuur hebt dat je kunt hebben.”

Dat klinkt vrij pittig…

victorias secret show

www.victoriassecret.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties