0

zoe 640Al meer dan een week gaat het erover: de uitspraken van de Dolce & Gabbana heren over same sex koppels met baby’s en ivf-kinderen. Elton John riep op tot een boycott van het Italiaanse merk en menig ster sloot zich daarbij aan. Inmiddels hebben we Elton met een Dolce & Gabbana tasje gespot en lijkt alles over gewaaid.

Of toch niet… Zoe Saldana is de nieuwste ster die een uitspraak deed over de boycott van het luxelabel en het is niet wat je ervan had verwacht! Saldana komt namelijk met een tegengeluid dat we in deze discussie nog niet hebben gehoord. Ze vindt alle fuzz rondom de opmerkingen maar overdreven en heeft dan ook nooit overwogen om haar Dolce & Gabbana kleding te verbranden (a.k.a. Kelly Cutrone) en nooit meer iets van het merk aan te schaffen.

Omdat dat Zoe tegen de boycott is, sluit ze zich nog niet aan bij de mening van de designers maar ze blijft reëel en vindt dat iedereen recht heeft op zijn/haar mening. Wat ze niet zo slim vindt, is dat de heren die mening op deze wijze openbaar hebben gemaakt: “People are allowed to their own opinion, however, I wouldn’t have chosen to be so public about something that’s such a personal thing. “

Ben jij het eens met Zoe’s statement?

  • zoe 500

(Beeld: www.marieclaire.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties