0

doutzen dochter Myllena Mae 150Na lang wachten was het woensdagochtend eindelijk zover: om 09:59 beviel Doutzen Kroes van haar eerste dochter genaamd Myllena Mae. Doutzen vertelde aan RTL Boulevard hoe de bevalling verliep en hoe Phyllon reageert op zijn nieuwe zusje.

Doutzen heeft haar dochter op de wereld gezet in bad met behulp van zogenaamde ‘hypnobirthing’. “We hebben zo’n cursus gevolgd. Je bereidt je dan voor om weeën op te vangen en dat je minder pijn hebt tijdens de bevalling”, aldus Doutzen. “Het was echt heel mooi. Sunnery was een grote steun voor me.”

De kleine Phyllon (3,5 jaar) is apetrots op zijn zusje en kan het niet laten om iedereen te vertellen dat ze bestaat. “Sunnery en Phyllon zijn samen naar het gemeentehuis geweest. We proberen hem overal bij te betrekken”, zegt Doutzen.

Voorlopig kan Doutzen nog even relaxen, pas in september staan er twee opdrachten op de agenda. “Ik heb natuurlijk nog een buikje maar het is ook niet goed om meteen te beginnen, zeggen ze. Mijn buikspieren moeten eerst rust hebben. Ik hoef nog niet in ondergoed te verschijnen.”

  • doutzen dochter Myllena Mae
    Het gelukkige gezinnetje

www.instagram.com/doutzen

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties