0

QUOTEZe waren best friends forever, totdat er ruzie tussen de twee hartsvriendinnen ontstond. Touriya zou privéfoto’s en geheimen verkocht hebben aan een Duitse krant en daarbij zou ze de handen ineengeslagen hebben met Sylvie’s grootste vijand, Sabia.

Maar, ondanks de breuk tussen de twee voormalige besties, zou Sylvie nog steeds bij haar ex-vriendin aan mogen kloppen. Gisterenavond was Touriya te gast bij RTL Late Night waar zij na een vraag van Humberto Tan vertelde wat er precies gebeurd is. “Het verhaal is dat het een groot mediacircus is waar ik niet aan mee doe. Ik heb twee succesvolle bedrijven en drie kinderen. Als ik een verhaal had willen verkopen had ik dat veel eerder gedaan. Het is onzin.”

Touriya vertelde verder in de show contact te hebben gezocht met Sylvie, via Whatsapp, maar kreeg geen reactie. Touriya zei hierover; “Dan moet ik ook mijn conclusies trekken. Zij had mij kunnen bellen, want dat doen vriendinnen. Maar dat deed ze niet. Dan is de vriendschap over. Helaas. Jammer, maar het boek is gesloten.”

Dit is vast nog niet het laatste woord dat over de Sylvie Saga is gesproken. Wij wachten geduldig op het volgende schandaal.

  • BP_19217031

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties