0

150 OlcayWe kennen haar nu vooral als de dame achter het fashionable merk SuperTrash. Maar als de oranje dagen er weer aankomen is ze dé WK modekoningin en zorgt ze dat heel vrouwelijk Nederland er stylish in oranje bij kan lopen om ons leeuwenteam aan te kunnen moedigen.

Maar Olcay Gulsen is om nog meer redenen in aanraking geweest met voetbal. Ze heeft natuurlijk een relatie gehad met Edgar Davids, maar sinds de breuk in 2012 heeft ze het niet zo op voetballers. Ze nam zich voor om nooit meer iets met een voetbalman te beginnen, want alle voetballers gaan vreemd en er zijn volgens Olcay geen uitzonderingen.

De ex-voetbalvrouw geeft de mannen nog niet eens de schuld. Blame it on the girls, vrouwen gooien alles, maar dan ook echt alles in de strijd om te krijgen wat ze willen en vaak zijn dit de voetballers en hoe kun je een jonge jongen daar nu weerstand tegen bieden?

Zo’n jongen verdient in korte tijd in een keer heel veel geld en krijgt bizar veel aandacht, tja dan moet je ook wel echt sterk in je schoenen staan om dat allemaal te kunnen weerstaan. Dan is het misschien de eerste paar keer dat ze niets doen, maar eens gaan ze over de scheef. ”Ik ken geen voetballer die niet vreemd gaat”.

Niet écht een verrassing, maar Olcay bevestigt dit nu dus als een voormalige insider.

  • Olcay Gulsen 2
  • Olcay Gulsen
  • Olcay

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties