0

2014 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Roaming ArrivalsTijdens Hollywoodfeestjes als die van de Oscars lopen de celebrities altijd rond in de mooiste creaties. Alle dure designers komen aan bod, maar één van hen koos voor een H&M’tje.

Natuurlijk is de jurk die Penelope Cruz draagt wel speciaal voor haar gemaakt en zal hij niet te koop zijn. Het H&M’s in-house design team ontwierp de op flamenco-geïnspireerde jurk van duurzame materialen.

H&M is trots dat de ster hun creatie aantrok tijdens het Vanity Fair Oscarfeestje. ”Penelope is een fantastische actrice, ze heeft een glamorous stijl en is onweerstaanbaar mooi”, vindt Anne-Sofie, H&M’s hoofd design. ”Ik vind het geweldig dat één van ‘s werelds beste actrices ervoor koos om een H&M-jurk van duurzame materialen tijdens dit event te dragen en we hopen dat het onze klanten zal inspireren.”

De nachtblauwe lange jurk met ruches is in een vergelijkbare stijl gemaakt als de H&M Conscious Exclusive collectie, die vanaf 10 april verkrijgbaar is in de winkels.

2014 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Roaming Arrivals

(Beeld: H&M via Getty)

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties