0

olivia wilde hm conscious pak 150H&M verrast ons regelmatig met leuke designer samenwerkingen maar de items uit de Conscious Collection van het Zweedse merk staan ook elke keer hoog op ons verlanglijstje. Vorige maand konden we onthullen dat na onder andere Vanessa Paradis en Amber Valletta dit keer actrice Olivia Wilde is aangesteld als boegbeeld van de lijn.

Vanaf 16 april is de collectie te verkrijgen bij de H&M verkooppunten dus het is hoog tijd dat we even warm worden gemaakt voor wat ons te wachten staat. Olivia Wilde verscheen afgelopen weekend bij de viering van het 40-jarig bestaan van Saturday Night Live op de rode loper en had zichzelf daarvoor in een outfit van de nieuwste H&M Conscious Exclusive Collection gehuld.

Olivia droeg een zwart pak en nu kun je denken wat saai, maar het jasje is behoorlijk origineel. Niet alleen de glimmende revers van het colbert zijn erg mooi: ook het cape model waardoor een deel van haar armen ontbloot is, doet ons modehartje sneller kloppen. Het H&M Conscious Exclusive jasje gaat 99 euro kosten en de bijpassende broek 79,99 euro. Het witte overhemd heeft een prijskaartje van nog geen 20 euro.

Bekijk Olivia’s look en eerder vrijgegeven beelden van de Conscious Collection hieronder!

  • BP_28854902
  • BP_28855480
  • HM_Conscious-Exclusive_2
  • HM_Conscious-Exclusive_1

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties