0

Lauren ConradLauren Conrad is dan misschien bekend geworden met een ordinaire ‘reality’ show, maar we wisten altijd al dat deze meid heus wel classy is. Ze kon er niet tegen als jongens haar verkeerd behandelden, vond het vreselijk als haar vriendinnen haar verraden en kwam altijd over als het lieve onschuldige meisje.

Tegenwoordig doet ze iets dat veel beter bij haar past. Als een soort jonge Martha Stewart waagt ze zich aan allerlei projecten als een website, boeken en ontwerpen én ze heeft genoeg trouwe fans die alles op smullen. Als er één ding is waar LC goed in is, dan is het wel feestjes verzorgen: van de planning tot de tafelloper, zij kan zorgen dat alles perfect is. Ze heeft zelfs een groot deel van haar eigen (prachtige!) bruiloft gepland.

Na Lauren Conrad Style en Lauren Conrad Beauty komt er dan ook een nieuw boek uit, dat al haar geheimen op het gebied van party planning prijsgeeft. Op dit moment is ze hard aan het werk voor dit project. In Celebrate!, zoals het boek zal heten, heeft ze het over hapjes, tafelversieringen, uitnodigingen en thema’s. Letterlijk alles dus waar ja aan moet denken bij het plannen van een feestje en Lauren kennende zitten er genoeg leuke DIY projectjes tussen!

Bekijk hieronder snel de preview van Instagram voor het boek! Voor het echte werk moeten we namelijk nog tot het voorjaar van 2016 wachten…

  • Lauren Conrad boek
    @laurenconrad: "So much pretty on set! So excited to start shooting for my new party planning book!! #LCcelebrate"

(Beeld: www.instagram.com/laurenconrad)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties