0

alex 150Sinds dat in april bekend werd gemaakt dat Alexander Wang een collectie zou gaan maken voor H&M, wachten wij met smart. Het lange wachten is bijna voorbij, want op 6 november is het dan eindelijk zo ver en liggen de verschillende stukken in de schappen.

Vorige week gaf Rihanna ons al een voorproefje door zich te hullen in twee items van de speciale samenwerking, maar nu zijn er drie andere looks die we ook alvast kunnen bekijken. Wat al te verwachten was na RiRi haar foto’s, heeft Wang een sportieve collectie ontworpen. Naast items zoals leggings, tops en winterjassen zullen er ook schoenen en tassen tussen zitten om een gehele A.W. look te creëren.

H&M heeft al vaker met bekende designers samengewerkt voor verschillende collecties, denk aan Roberto Cavalli en Isabel Marant. Alexander Wang vond dit een goede keuze van H&M maar wou wel iets anders doen. In plaats van goedkopere versies te maken van designerstukken, heeft hij ervoor gekozen om een geheel nieuwe lijn te ontwerpen wat perfect past bij het aanbod van de Zweedse modeketen.

Ben je benieuwd naar de drie andere looks? Bekijk de foto’s dan hieronder.

  • alexander wang 1
  • alexander wang 2
  • alexander wang 3 500

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties