0

kuwtk seizoen 10 preview 150Afgelopen weekend werd de laatste aflevering  van Kourtney & Khloé Take The Hamptons in de VS uitgezonden. Inmiddels zijn de opnames van seizoen 10 van Keeping Up With The Kardashians in volle gang en aan de preview te zien die online staat, kunnen we de nodige drama verwachten…

Zoals gisteren al werd gesuggereerd, lijkt het erop dat Kim of één van de andere Kardashians zwanger is. Khloé heeft in de preview in ieder geval een gesprek met haar zus omdat Kim sex met Kanye in de toilet op de set van een shoot gehad zou hebben. Vervolgens komt een pregnancy test in beeld met de tekst ‘positive’. Is het een hoax of zal het écht waar zijn?

Momager Kris maakt zich zorgen om haar jongste dochters Kendall en Kylie die zich steeds meer zouden willen distantiëren van de familie. Vervolgens zie je een shot van Kim die schreeuwt: “Het is niet alsof ik een paar schoenen voor haar heb gekocht: het is een carrière.” Wil ze daarmee suggereren dat zij verantwoordelijk is voor Kendall’s modellenwerk?

We zullen het allemaal zien in het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians dat vanaf 8 februari op de Amerikaanse versie van E! uitgezonden zal worden. Wanneer het seizoen in Nederland op tv komt, is nog niet duidelijk.

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties