0

kelly osbourne kledinglijn stories 150Zelf heeft ze size 0 tot size 16 gehad en dat heeft Kelly Osbourne doen beseffen dat het belangrijk is dat je weet wat jouw goede features zijn en hoe je die het beste kunt benadrukken. Ook kreeg ze door hoe moeilijk het is voor ‘plus-size’ vrouwen om de juiste kleding te vinden.

Gisteren maakten we al bekend dat de dochter van rocker Ozzy Osbourne daarom met een eigen kledinglijn zal komen, nu hebben we ook de schetsen te pakken and they are looking good! Kelly heeft inspiratie gezocht bij haar Britse heritage en dit betekent dat onder andere de Engelse vlag, de English rose, Peter Pan kraagjes en het ruitje in de looks verwerkt zijn. Veel items zijn gemaakt van een stretchy materiaal en hebben een vrouwelijk snit.

Hoe Kelly aan de naam ‘Stories… by Kelly Osbourne‘ kwam? “I believe that every time you wear something, you have a story of where you wore it, whether it be good or bad. What made me realize this was when I was going through my closet and I was like, ‘Oh, I wore those shoes on stage every day when I was in Chicago,’ and ‘I wore that dress to my friend’s funeral.

De items zijn geprijsd van 55 tot 170 dollar. De collectie bestaande uit 13 complete looks en zal vanaf 25 september verkrijgbaar zijn in de VS. Het is niet bekend of de collectie ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

Bekijk de foto’s hieronder!

  • Schermafbeelding 2014-08-19 om 09.29.31
  • Schermafbeelding 2014-08-19 om 09.29.39
  • kelly-osbourne02

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties