0

marc-jacobs-decadence 6401Marc Jacobs komt binnenkort met een nieuw parfum op de markt: Decadence. Eerder verklapte hij al dat de bloedmooie Adriana Lima het gezicht zou worden van de campagne. Nu licht de designer nog een tipje van de sluier op en laat hij ons de eerste beelden van het flacon zien…

De naam van het parfum is niet alleen een perfecte beschrijving van de geur (doet Marc ons vermoeden), maar ook van het flesje waarin het parfum zal zitten. De flacon ziet eruit als een kruising tussen de nieuwste it-bag en de allerduurste Russische diamanten die je je maar kan voorstellen. Het glas is turquoise en heeft een dop die bezet is met zwarte, glimmende schubben gecombineerd met gouden hardware. Het flacon hangt in zijn geheel aan een gouden ketting, wat de ketting/tas look natuurlijk alleen maar versterkt!

Naast een foto van de flacon is er ook een foto vrijgegeven waarop Marcs hoofd uit het parfum lijkt te komen. Zijn t-shirt is het onderste deel van het flacon, de kraag op zijn t-shirt de dop en om zijn nek heeft hij het accessoire hangen dat aan de gouden ketting vastzit. Heel leuk gedaan natuurlijk, maar wij willen graag de beelden met Adriana zien!

Bewonder de beelden hieronder!

  • Marc Jacobs Decadence
  • marc-jacobs-decadence 1

(Beeld: www.marcjacobs.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties