0

alexander wang h&m boxhandschoenen sleutelhanger 150Ieder jaar kunnen we niet wachten tot de designersamenwerking van H&M in de winkels ligt, maar dit keer zitten we echt te trappelen. Tot nu toe was er nog niets vrijgegeven als preview van Alexander Wang x H&M maar daar is verandering in gekomen.

H&M plaatste namelijk een foto op Instagram van een sleutelhanger met daaraan bokshandschoenen. Dit kan natuurlijk verwijzen naar de sportieve invloeden die de designer altijd in zijn collecties heeft of preciezer gezegd naar zijn najaarscollectie van 2013 dat een boksthema had.

Een paar bokshandschoenen zouden natuurlijk ook wel van pas komen in de strijd om straks die felbegeerde items van de Alexander Wang x H&M collectie te bemachtingen die 6 november in de winkels (250 wereldwijd en online natuurlijk) zullen liggen.

Net plaatste H&M nog een beeld met daarop een band van wellicht een tas met daarop de tekst ‘wang’. Zou de ontwerper zijn naam op meerdere items van de collectie hebben geplakt? Het zal ons niets verbazen!

Bekijk de previews hieronder!

  • alexander wang h&m boxhandschoenen sleutelhanger 500
    "Gear up! A first look at the #ALEXANDERWANGxHM collaboration w /@AlexanderWangNY"
  • wang h&m preview 2
    "Revealing some #ALEXANDERWANGxHM details from the collaboration @AlexanderWangNY"

www.hm.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties