0

PREVIEW De KARL LAGERFELD winkel in Amsterdam!Vorig jaar konden we je al het grote nieuws vertellen; er zal een heuse KARL LAGERFELD winkel geopend worden in de Amsterdamse Jordaan. Waar de winkel precies zou komen én hoe die eruit zou komen te zien was niet bekend. Tot nu!

De winkel opent op 25 april 2013 haar deuren op de Hartenstraat 16. In het 18e eeuwse pand is een shop gecreëerd van 150 vierkante meter vol met items die aan Karl Lagerfeld’s standaard voldoen. Van stukken uit zijn eigen KARL collectie tot zijn favoriete boeken. De ruimte is hyper modern ingericht. Zo zijn de paskamers voorzien van een photobooth en zijn door de hele winkels iPads te vinden waardoor je online de complete collectie kunt bewonderen.

Op de begane grond van de winkel zijn brillen, accessoires en ready-to-wear items te vinden voor vrouwen. Ook is er een uniek ‘cadeau assortiment’ zoals Karl’s favoriete fotografie en ontwerpboeken. Op -1 zijn ready-to-wear items voor mannen te vinden en bijpassende brillen en accessoires.

Bekijk hieronder alvast foto’s hoe de winkel eruit komt te zien!

karl lagerfeld winkel amsterdam

karl lagerfeld winkel amsterdam

karl lagerfeld winkel amsterdam

karl lagerfeld winkel amsterdam

www.karl.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties