0

Topshop x Adidas avaSportkleding is op het moment helemaal hot. Hebben fashionista’s de Nike Free of de Adidas Stan Smith sneakers niet aan hun voeten, dan lopen ze wel in een hippe (ja!) joggingbroek.

Topshop is daarom in samenwerking gegaan met sportmerk Adidas. Nu zijn de beelden van de collectie bekend en wij kunnen vast melden dat de items leuk zijn, zelfs voor mensen die niet sporten!

De lijn bestaat uit twintig items die je zowel naar de sportschool kunt dragen als in het dagelijks leven. Je ziet er heel duidelijk Adidas in terug, met de drie strepen op de joggingbroeken en het logo dat op alle items pronkt.

Toch heeft Topshop er een leuke twist aan gegeven. De collectie is geïnspireerd op de modestad Londen en dit zie je terug in de opvallende en kleurrijke prints op zowel de schoenen als de kleding.

20 maart liggen de items in de Topshop-filialen in Engeland en Amerika en in tachtig Adidas winkels over de hele wereld. Natuurlijk kun je ze ook in de online schappen scoren! Wil jij al weten wat er dan allemaal te vinden is? Kijk hieronder.

Topshop x Adidas Topshop X Adidas1 Topshop X Adidas2 Topshop X Adidas3 Topshop X Adidas4 Topshop X Adidas5 Topshop X Adidas6 Topshop X Adidas7 Topshop x Adidas8 Topshop X Adidas9 Topshop X Adidas13 Topshop X Adidas14 Topshop X Adidas15 Topshop X Adidas16 Topshop x Adidas17 Topshop x Adidas18 Topshop X Adidas19Adidas x topshop schoen adidas x topshop schoen1

www.topshop.com

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties