0

PREVIEWMisschien is het een beetje raar om, terwijl we midden in de zomer zitten, ons nu al met onze kerst en oud & nieuw outfit bezig te houden. Maar, wij wilden jullie deze preview van de nieuwe ByDanie collectie niet onthouden.

De tweede collectie van ByDanie is all about Party. December is dé feestmaand bij uitstek en de uitgelezen kans om een flink uit te pakken. Of je nu naar een uitgebreid diner met familie gaat of een knallend New Year’s Eve feestje hebt. De nieuwe collectie van ByDanie is key voor een topavond. De Party collectie bestaat uit een aantal jurkjes, fake-fur jasjes, schoenen en een gouden armband. Danie Bles herself stylde de looks en dus ben je altijd fashion fail proef. Geinspireerd op de it-girls van dir seizoen behoedt Danie je ook tijdens de jaar wisseling voor een modeflater!

De Party collectie van ByDanie is vanaf oktober verkrijgbaar bij 75 luxe boutiques in Nederland en België en via ByDanie.com.

Bekijk alvast een preview van de party collectie hieronder! Bekijk ook het report van de modeshow van ByDanie tijdens de Amsterdam Fashion Week.

Mail-bijlage Schermafbeelding 2013-08-02 om 10.00.59

www.bydanie.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

 

 

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties