0

PREVIEW Beelden van Marc Jacobs zijn make-up voor SephoraDesigner Marc Jacobs heeft eerder al aangegeven, naast zijn modecreaties, een eigen make-uplijn te willen lanceren. Bekend was al dat het dit najaar zou verschijnen, maar wanneer precies? En waar de collectie uit bestaat, was tot op heden ook nog onduidelijk.

Maar nu kunnen we eindelijk in details treden! De ontwerper zal zijn lijn niet geheel op eigen been opzetten; daarbij krijgt hij hulp van het merk Sephora. De lijn bestaat uit maar liefst 122 goodies die in vier categorieën onderverdeeld worden, namelijk Blacquer, Hi-Per Color, Boy Tested Girl Approved en Smart Complexion. Denk aan producten als eyeliner, lippenbalsem, foundation en ga zo maar door! Marc Jacobs Beauty heeft het allemaal.

De designer make-up is vanaf 9 augustus verkrijgbaar in geselecteerde winkels en in zowel de fysieke en de webshop van Sephora. Nu het voor ons niet meer mogelijk is om bij Sephora te shoppen, kunnen wij alleen maar blijven hopen dat de online store snel besluit naar Nederland te shippen!

Bekijk hieronder alvast een aantal prachtige make-upjes van Marc Jacobs Beauty!

marc jacobs beauty sephora

marc jacobs lipstick sephora

marc jacobs sephora

Marc Jacobs

Marc Jacobs

www.sephora.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties