0

lieke van lexmond zwanger 150Ze is één van de meest succesvolle Nederlandse presentatrices en actrices. Laatst verscheen ze in de film Toscaanse bruiloft en voor komend televisieseizoen is er ook veel leuks van Lieke van Lexmond op ‘haar zender’ RTL4 te verwachten.

Van de week schreven we al over het feit dat ze ‘het niet erg zou vinden als ze zwanger was van haar vriend Bas van Veggel en nu blijkt waarom: Lieke is inmiddels vier maanden zwanger! Ze verklapte het nieuws op haar Facebookpagina. Ze schreef: “Groot klein nieuws”, met daarbij een link naar een echo.

“We zijn super trots en dankbaar”, aldus Lieke woensdag in RTL Boulevard. “Ik ben nu vier maanden in verwachting.” Hoewel er nog geen buikje zichtbaar is, was het noodzakelijk dat ze het blijde nieuws naar buiten bracht. “Er zitten mooie klussen aan te komen en dan werk je met contracten, dus ik moest nu wel iets laten weten.”

De liefde tussen Lieke en Bas is echt een stormachtige romance. De twee zijn pas driekwart jaar samen en is nu dus al in verwachting. “Dit is echt pure liefde. Dat hadden wij meteen met elkaar. Er zijn veel mensen om ons heen waarbij een zwangerschap niet meteen lukt. Het was ons blijkbaar heel erg gegund, want het was meteen raak.” Het is nog niet bekend of het een jongetje of meisje wordt, maar Lieke heeft zo’n gevoel dat het een jongetje is.

Bekijk de echo hier! Een paar dagen geleden was de perspresentatie van Expeditie Poolcirkel waarbij Lieke aanwezig was en daar was inderdaad nog geen buikje te spotten! Bekijk foto’s daarvan hieronder. 

lieke van lexmond zwanger 1

lieke van lexmond zwanger 2

lieke van lexmond zwanger 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties