0

PREGNANCY Kim Kardashian zwanger van Kanye WestOndanks de vele geruchten, zijn Kim Kardashian en Kanye West inmiddels een jaar bij elkaar. Hoewel dat in onze ogen wat aan de krappe kant is om elkaar het ja-woord te geven en een kind op de wereld te zetten, gaat dat in celebrity wereld er toch wel anders aan toe.

Jawel, Kim Kardashian is zwanger van Kanye West. Gisteravond onthulde de rapper het tijdens een concert: “Stop the music and make some noise for my baby mama!“. Ook E!, de zender waar de realityserie van de Kardashians op verschijnt, heeft het nieuws bevestigd.

Kim is inmiddels drie maanden zwanger. Kris Jenner, Kim’s moeder, twitterde: “Im a happy girl !!!!!!!!! Wowza! Oh BABY BABY BABY“. Khloe, haar jongere zusje: “Keeping secrets is hard with so many family members! Especially when you are so freaking excited!!!!! LOVE is everything!!!!“. Ook Kourtney is blij met de zwangerschap: “Been wanting to shout from the rooftops with joy and now I can! Another angel to welcome to our family. Overwhelmed with excitement!

Wij zijn benieuwd wanneer het stel in het huwelijksbootje stapt! Op dit moment is ze namelijk nog getrouwd met haar ex Kris Humphries…

kim kardashian zwanger kanye west in verwachting

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties