0

kate middleton zwanger 150Het huwelijk van Kate Middleton en Prins William werd al snel bezegeld met een zwangerschap. Vorig jaar 22 juli werd de kleine Prins George geboren en met zijn schattige koppie met bolle wangen heeft hij de hele wereld betoverd. Maar hij zal binnenkort de aandacht moeten delen.

Kate Middleton is namelijk voor de tweede keer zwanger! Dit heeft een woordvoerder van het paar zojuist bekend gemaakt. Kate heeft heel erg last van morning sickness en wordt op dit moment hiervoor behandeld. Het schijnt dat ze op dit moment nog niet 12 weken zwanger is.

Half juli werd er al gespeculeerd dat ze in verwachting zou zijn: een ‘oude vriendin’ genaamd Jessica Hay vertelde dat Kate een bun in the oven zou hebben. “Kate’s vrienden en familie hebben het er allemaal over. Ik heb het nieuws van meer vrienden gehoord”, aldus Jessica. Vervolgens verscheen Kate in een loeistrakke jas op 5 augustus ten tonele: misschien wel om het gerucht uit de wereld te helpen.

Omdat de Duchess nog maar zo kort zwanger is, is het nog niet bekend of het een jongetje of een meisje wordt. We zullen daar waarschijnlijk op moeten wachten tot de geboorte, maar we hopen stiekem op een meisje!

Gefeliciteerd Kate en William!

  • BP_24383522
    Kate, William en en een pasgeboren Prins George

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties