0

coco rocha zwanger 150Gisteren was het internet in rep en roer omdat actrice en stijlicoon Blake Lively in verwachting is van haar eerste kindje samen met Ryan Reynolds. De blondine, die al eens het gezicht was van Chanel, maakte dit bekend op haar eigen website middels een foto.

Door al het zwangerschapsgeweld van Blake is de bekendmaking van de zwangerschap van een topmodel in het niet gevallen! De Canadese Coco Rocha maakte gisteren op al haar social media bekend dat ze voor het eerst een kleine verwacht samen met lover James Conran, met wie ze eerder dit jaar trouwde.

Coco (26) pakte het grootser aan dan Blake die ergens onderaan haar blog sneaky een plaatje plakte van zichzelf met bolle buik. Het topmodel liet een heus filmpje maken om haar zwangerschap aan te kondigen! De baby wordt het voorjaar van 2015 verwacht.

Laden

@JamesEdwardConran and I are absolutely thrilled to announce that after 4 years of marriage we are expanding our family and expecting our first child spring of 2015! – James & Coco

Weergeven op Instagram

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties