0

doutzen in verwachting 150Nederland is een broedgrond voor prachtige dames; onder andere Lara Stone, Daphne Groeneveld en Saskia de Brauw hebben de top van de modewereld weten te bereiken als model. Nu hebben wij groot nieuws over hét meest succesvolle model van Nederlandse bodem.

Deze schone is namelijk voor de tweede keer in verwachting! De 29-jarige Doutzen plaatste een foto op Instagram van zichzelf met een zwangere buik met daarbij de tekst: “This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting“. Doutzen en man Sunnery, waarmee ze in 2010 in het huwelijksbootje stapte, hebben al een driejarig zoontje genaamd Phyllon.

Hoe lang ze zwanger is en of ze een meisje of een jongetje verwacht, is nog niet bekend. We keep you posted! Gefeliciteerd Doutzen en Sunnery!

"This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting"

Doutzen: “This is not a #throwbackthursday this is now! So happy to share with you that we are expecting”

Sunnery: "Super happy to announce that we're expecting new love in our life! My beautiful wifey is pregnant. #Family #Love"

Sunnery: “Super happy to announce that we’re expecting new love in our life! My beautiful wifey is pregnant. #Family #Love”

Doutzen tijdens haar vorige zwangerschap in 2010

Doutzen tijdens haar vorige zwangerschap in 2010

Sunnery en Doutzen vorig jaar november

Sunnery en Doutzen vorig jaar november

Doutzen en Phyllon

Doutzen en Phyllon

www.instagram.com/doutzen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties