0

jude law 150Jude Law bracht heel wat vrouwenharten op hol met zijn rol in de romantische komedie ‘The Holiday’ en dat ging nog een stapje verder toen hij in een campagne verscheen voor Dior. Niet zo gek dat hij de ene dame naar de andere verslind, nu wordt de beruchte vrijgezel weer vader.

Zijn laatste relatie met ex-vriendin Catherine Harding was van korte duur, maar nu is zij in verwachting van hun eerste kindje. Ondanks dat de twee niet meer bij elkaar zijn, zullen ze beide een grote rol gaan spelen in het leven van de baby. Dit is niet de eerste telg voor Jude, hij heeft namelijk al vier andere kinderen bij twee verschillende vrouwen.

Tijdens zijn huwelijk met Sadie Frost kreeg hij drie kinderen, zoons Rafferty (17) en Rudy (11) en dochter Iris (13). Daarna is hij niet meer getrouwd geweest, maar kreeg hij nog dochtertje Sophia (4) met zijn ex-vriendin Samantha Burke, die de nanny was tijdens zijn huwelijk met Sadie. En nu in de lente zal de 41-jarige Brit dus zijn vijfde kind verwachten bij vrouw nummer drie.

  • jude law

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties