0

POLLHeel veel mensen op de wereld willen graag beroemd worden om bakken met geld binnen te harken, maar dan moet je wel een talent hebben en onwijs veel mazzel. Als je dan toch rijk wil worden zonder er zelf iets voor te doen, is het enige wat je nodig hebt een huisdier met een grappig uiterlijk.

We kunnen urenlang kijken naar de grappige foto’s en filmpjes van Grumpy Cat en het liefst willen we alles van haar hebben. Knuffels, sokken en truien je kan het nog niet zo gek bedenken en het chagrijnige gezichtje van de kat staat erop. Hartstikke leuk voor ons, maar nog veel leuker voor haar baasje die in één klap ontzettend rijk werd door haar aaibare goudmijntje.

We kunnen Kim Kardashian wel een beetje vergelijken met Grumpy Cat, want ook zij verdient haar geld met haar uiterlijk en heeft voor de rest niet echt zichtbare talenten. Als het op inkomsten aankomt dan verschillen de twee ook niet veel van elkaar, beiden verdienen ze meer dan celebs als Cameron Diaz en Gwyneth Paltrow die rond de 18,5 miljoen dollar verdienen per half jaar.

Nu is de grote vraag, wie verdient er volgens jou meer per jaar? Bekijk hieronder nog wat leuke kiekjes van Grumpy Cat en laat je stem achter!

Wie verdient er meer Grumpy Cat of Kim Kardashian?

View Results

 • #GrumpyCat in her movie trailer for #WorstChristmasEver
  Grumpy Cat: "#GrumpyCat in her movie trailer for #WorstChristmasEver"
 • #WorstChristmasEver
  Grumpy Cat: "#WorstChristmasEver"
 • 926524_731529136912851_1618563417_n
  Grumpy Cat: "Grumpy Cat's first @QVC appearance is tonight at 8PM Eastern / 5PM Pacific #GrumpyCatQVC"
 • ONE day until TheWorstMovieOfAllTime.com #WorstChristmasEver #GrumpySaturday #GrumpyCat #Christmas #tree #blackfriday #t
  Grumpy Cat: "ONE day until TheWorstMovieOfAllTime.com #WorstChristmasEver #GrumpySaturday #GrumpyCat #Christmas #tree #blackfriday #thanksgiving"
 • BP_25288172
 • BP_27987389
 • BP_27987530

www.instagram.com/realgrumpycat

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties