0

lauren conrad 2Er zijn inmiddels zoveel bekende stijliconen, van bloggers tot televisiepersoonlijkheden en van stylistes tot modellen. Vandaag vragen wij ons af: wie vind jij de meest stijlvolle televisiester?

Een aantal fashionable realitysterren hebben wij alvast genomineerd. Wie vind jij dat de titel van meest stijlvolle televisiepersoon verdient? Bekijk alle genomineerden en laat hieronder je stem achter.

Wie is volgens jou de meest stijlvolle televisiepersoon?

View Results

1. Lauren Conrad
Deze Amerikaanse schone is bekend van haar stage bij Teen Vogue. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een realityster, model, schrijfster en modeontwerpster. Haar kledingstijl wordt gekenmerkt door classy, sexy, stijlvolle en modieuze outfits.
Lauren Conrad

2. Nicole Richie
De realitysoapster en actrice werd bekend door de vele feestjes die ze bezocht met Paris Hilton. Na een cocaïneverslaving te hebben overwonnen, verloor Nicole haar wilde haren. Van een partygirl met een trashy kledingstijl veranderde ze in een stijlicoon met een eigen kledinglijn. Haar eigen stijl bestaat uit veel prints, hakken, clutches en vintage items.
Nicole Richie

3. Kim Kardashian
De hele familie Kardashian lijkt wel besmet te zijn met het fashion-virus, maar Kim springt er toch bovenuit. De realityster is uitgegroeid tot een actrice, model en styliste, maar ze staat voornamelijk bekend als televisiepersoonlijkheid. De stijl van Kim Kardashian is vooral geliefd bij curvy dames.
Kim Kardashian

4. Rachel Zoe is misschien wel de bekendste styliste van de afgelopen jaren. Bij het grote publiek is ze voornamelijk bekend geworden door haar realitysoap The Rachel Zoe Project en haar samenwerkingen met veel bekende celebrities. Haar kledingstijl is te omschrijven als vintage gemixt met hedendaags.
Rachel Zoe

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties