0

Couture Council Awards Annual BenefitDe celebs zien er vaak tip top uit, maar daar worden ze natuurlijk ook een aardig handje bij geholpen. Zo staan de beste kappers, visagisten en stylisten voor hun klaar. En dat niet alleen, sommige celebs zijn vast weleens bij de plastisch chirurg op bezoek geweest om het één en ander nog net ietsje mooier te maken.

Renée Zellweger weet alles over transformatie. Zo moest ze elke keer voor de rol voor Bridget Jones Diary super veel aankomen. Dit deed ze door middel van een 4.000 calorieën dieet (wow!). Als Renée daarna weer op de rode lopers verscheen, zag ze er weer hartstikke afgetraind uit. Soms wat aan de magere kant, maar ze kreeg het wel elke keer voor elkaar. Ongelofelijk!

Door de jaren heen kunnen we alleen wel duidelijk concluderen dat de actrice niet vies is van een spuitje hier en een filler daar. Haar voorhoofd lijkt met elk jaartje strakker te worden en haar huid kan dan wel hartstikke mooi glanzen maar haar gezicht lijkt eigenlijk ook een beetje expressieloos. Verder zien we wat veranderingen aan haar lippen. Die lijken ook elke keer te veranderen. Botox much?

Wat vinden jullie van haar uiterlijk? Is ze een beetje te ver gegaan of staat het haar juist wel goed. Bekijk de foto’s van haar transformatie hieronder.

 • Credit: NEW LINE CINEMA / Album
  Renée Zellweger in 1991
 • RENEE ZELLWEGER
  Renèe in 2001
 • Museum of the Moving Image Gala
  Renée in 2005
 • Living Proof Premiere
  Renée in 2008
 • 46th Golden Camera Awards
  Renée in 2011
 • Armani One Night Only New York Party.
  Renée in 2013
 • Couture Council Awards Annual Benefit
  Rénee in 2014

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties