0

naomi 2014 150De celebs zien er vaak tip top uit, maar daar worden ze natuurlijk ook een aardig handje bij geholpen. Zo staan de beste kappers, visagisten en stylisten voor hun klaar. En dat niet alleen, sommige celebs zijn vast weleens bij de plastisch chirurg op bezoek geweest om het één en ander nog net ietsje mooier te maken.

Modellen, we ambiërenallemaal hun fantastische looks en het uiterlijk van deze dames moet ook wel perfect zijn, want daar verdienen zij hun brood mee. Alleen hebben zelfs de beste topmodellen door de jaren heen het één en ander aan zichzelf laten doen, zoals Naomi Campbell. De 43-jarige schone is sinds dat ze begon met haar carrière geen jaar ouder geworden in haar gezicht. Zelf zegt zij hierover dat zij dit te danken heeft aan haar goede genen, de experts denken eerder aan botox behandelingen en fillers.

Anno 2014 ziet Naomi’s neus er ook veel smaller en puntiger uit dan tien jaar geleden. Dit wijst erop dat zij een nosejob heeft ondergaan. Dit is niet het enige want als we naar haar boezem kijken, zien we daar ook verandering in. Liep zij in 2003 nog over de catwalk in bikini met cup AA, de laatste tijd zijn deze een stuk voller en ronder. Waarschijnlijk heeft het temperamentvolle model ook een borstvergroting gehad.

Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

  • Naomi
  • Naomi 1995
  • naomi c 1995
  • campbell
  • naomi 2003
  • naomi 2014

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties