0

mila thumb 150De celebs zien er vaak tip top uit, maar daar worden ze natuurlijk ook een aardig handje bij geholpen. Zo staan de beste kappers, visagisten en stylisten voor hun klaar. En dat niet alleen, sommige celebs zijn vast weleens bij de plastisch chirurg op bezoek geweest om het één en ander nog net ietsje mooier te maken.

Mila Kunis is op dit moment nog volop aan het genieten van haar pasgeboren dochtertje en zal beetje bij beetje haar oude figuur terugkrijgen. De actrice was namelijk aardig wat kilootjes aangekomen tijdens de zwangerschap, wat uiteraard normaal is. In het verleden jojo’de de actrice al eerder met haar gewicht, wat volgens haar de reden is dat haar uiterlijk door de tijd heen veranderd is.

Want plastisch chirurgie daar doet mevrouw Kunis niet aan. Zelf zegt zij hierover: “I will not put a needle in my body unless I have a medical reason, but ask me in 10 years. Right now, I’m like, ‘I’m going to embrace it,’ but I’m probably going to want to have something done. I have no doubt.” Maar waarschijnlijk heeft ze allang wat aan zichzelf laten sleutelen. Zo ziet haar neus de laatste paar jaar er een stuk smaller en kleiner uit, dan in de tijd dat zij doorbrak als actrice. Dit zou natuurlijk kunnen liggen aan het gewichtsverlies, maar als we naar de actrice kijken toen ze hetzelfde gewicht had als nu zien we alsnog verschil.

Ondanks dat Mila geen cup dubbel D heeft, wordt er ook gezegd dat zij borstimplantaten heeft laten plaatsen. Van haar kleine borstjes had ze in één keer een flinke boezem, wat volgens de kenners ook niet te danken is aan moeder natuur. Als de actrice inderdaad deze twee ingrepen heeft laten doen, ziet het er in ieder geval super natuurlijk uit. Nou hopen dat ze over 10 jaar niet zal gaan lijken op Donatella Versace.

Bekijk onderstaande foto’s van Mila Kunis door de jaren heen en beoordeel zelf.

  • BP_02267000
  • BP_02274809
  • BP_02332300
  • BP_04045571
  • BP_04335042
  • BP_09973123
  • BP_14617249
  • BP_22807819

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties