0

Katy Perry 2014 150De celebs zien er vaak tip top uit, maar daar worden ze natuurlijk ook een aardig handje bij geholpen. Zo staan de beste kappers, visagisten en stylisten voor hun klaar. En dat niet alleen, sommige celebs zijn vast weleens bij de plastisch chirurg op bezoek geweest om het één en ander nog net ietsje mooier te maken.

Katy Perry staat bekend om haar gouden keeltje, maar ook om haar aardig volle voorgevel. Er wordt gefluisterd dat de zangeres de twee niet van moeder natuur heeft gekregen maar van ome plastisch chirurg. Aan het begin van Katy haar carrière was haar boezem een stuk kleiner dan de afgelopen jaren en volgens sommigen past de cupmaat helemaal niet bij haar slanke figuur.

Daarnaast verdenken mensen haar ervan dat zij een nose job heeft ondergaan om haar neus smaller te laten maken terwijl anderen beweren dat zij dit puur heeft te danken door het gebruik van goede make-up. Het blijft bij geruchten want de popsensatie ontkent alle ingrepen en zegt dat zij absoluut nooit onder het mes is gegaan en dat ook niet zal gaan doen.

Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.

 • Katy Perry 2008
  Katy Perry 2008
 • Katy Perry 2009
  Katy Perry 2009
 • Katy Perry 2011
 • Katy Perry 2012
  Katy Perry 2012
 • Katy Perry 2013
  Katy Perry 2013
 • Katy Perry 2014
  Katy Perry 2014

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties