0

heidi montag plastische chirurgie 150De celebs zien er vaak tip top uit, maar daar worden ze natuurlijk ook een aardig handje bij geholpen. Zo staan de beste kappers, visagisten en stylisten voor hun klaar. En dat niet alleen, sommige celebs zijn vast weleens bij de plastisch chirurg op bezoek geweest om het één en ander nog net ietsje mooier te maken.

Als er iemand bekend staat om de vele plastische chirurgie die ze ondergaan heeft, is het reality ster Heidi Montag wel. Van een lief, onschuldig meisje verandert ze in een bijna onmenselijk seksobject. En dat is ook niet zo gek, want ze heeft wel dertien keer aan haar laten sleutelen. De The Hills-ster heeft niet één, maar twee borstvergrotingen op haar naam staan. Ook heeft ze een kincorrectie, bilcorrectie, wenkbrauwlift en twee keer een neuscorrectie ondergaan.

Bij die enorme lijst blijft het echter niet, ook heeft ze vetinjecties in haar gezicht laten plaatsen en botox in laten spuiten. Ook was ze niet tevreden met haar lichaam, dus heeft ze een aantal liposucties laten doen: de taille, heupen, dijen en nek. Inmiddels heeft ze haar borsten weer laten verkleinen omdat haar megagrote cup niet alleen erg zwaar was, maar ook nog eens erg gevaarlijk.

Bekijk hieronder hoe ze in een korte tijd totaal veranderde.

Heidi Montag in 2006

Heidi Montag in 2006

Heidi Montag in 2007

Heidi Montag in 2007

Heidi Montag 2008

Heidi Montag 2008

Heidi Montag in 2009

Heidi Montag in 2009

Heidi Montag in 2010

Heidi Montag in 2010

Heidi Montag in 2011

Heidi Montag in 2011

Heidi Montag in 2014

Heidi Montag in 2014

(Beeld: Bruno Press)

(Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties