0

Victoria's Secret photoshop 1Hoewel ze met gemak in de categorie ‘mooiste vrouwen ter wereld’ vallen, hebben ook Victoria’s Secret modellen zo hun onzekerheden. Zo werd eerder al pijnlijk duidelijk dat Miranda Kerr haar Instagram foto’s van een Photoshop laagje had voorzien en ook de campagnefoto’s van het lingeriemerk zelf zijn soms iets teveel bewerkt.

Natuurlijk weten wij ook wel dat bijna elk fashion kiekje dat we tegenkomen gephotoshopt is, maar helaas gaat Victoria’s Secret dit keer te ver en dat zorgt voor een apart resultaat. Want waar is de schouder en bovenarm van model Erin Heatherton gebleven terwijl ze deze bandeau bikini aanprijst? Het lijkt erop dat zij haar rechterarm zo ver naar achter heeft gebogen dat deze er vanaf is gevallen… Een heel natuurlijke pose is het in ieder geval niet.

En ook met haar borsten is iets raars aan de hand. Zo lijkt haar rechterborst een cupmaatje of twee kleiner dan de andere en zakt de bikini half van haar smalle lichaampje af. Blijkbaar zijn wij niet de enige die deze photoshop fail hebben ontdekt; de bikini is inmiddels afgeprijst van bijna honderd dollar naar nog maar twintig dollar. Want ja, als de bikini bij een Victoria’s Secret model al niet goed zit, kunnen wij er maar beter niet aan beginnen.

Bekijk de foto hieronder!

Victoria's Secret photoshop 1 Victoria's Secret photoshop 2

www.victoriassecret.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties