0

Old Navy avaOok de vormgevingteams achter grote modemerken raken de draad wel eens kwijt. Dat blijkt wel uit de grote Photoshop missers die we vaak tegen tegenkomen in bladen of op internet. Opeens is er een arm weg, een hap uit een kruis genomen of is een hoofd heel groot in vergelijking met het lichaam van een model.

De Amerikaanse winkel Old Navy verkoopt plus size jeans in hun online schappen die wel op een heel aparte manier zijn gephotoshopt. Gelukkig zijn dit keer de modellen bespaard gebleven, maar uit de broeken zijn wel allerlei rare happen genomen!

Eerlijk gezegd ziet het er niet eens uit alsof er Photoshop is gebruikt. Het lijkt er meer op dat de mensen achter Old Navy hebben bespaard op hun vormgevers en zelf hun slag hebben geslagen met Paint. Er is letterlijk een streepje tussen de ‘benen’ gezet om het te doen lijken alsof de broekspijpen aan de bovenkant minder wijd zijn.

Ben je benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder. Als je goed kijkt zie je bij de bovenste broek een ‘Paint’ lijn en de onderste rare randen die golven

Old navy1 Old navy

www.oldnavy.com

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties