0

150De winter is nog niet eens voorbij of alle prachtige nieuwe modecampagnes van lente/zomer 2015 stromen al binnen. In een wereld waar Photoshop eerder regel dan uitzondering is, kan het nog weleens voorkomen dat men flink de mist in gaat.

Dat gebeurde dus ook bij het Italiaanse modehuis Moschino. De campagnefoto’s voor de spring collectie 2015 zijn gelekt en geschoten door topfotograaf Steven Meisen in de jaren ’90 stijl. Modellen Anna Ewers, Sasha Luss en Hollie May Saker spelen en gooien met de Moschino bags, want aan de quilted tasjes die op hun heupen rusten, hebben ze natuurlijk niet genoeg. 

Als we goed kijken naar het campagnebeeld, komen we tot de conclusie dat Sasha duidelijk haar been mist, wat nogal zorgt voor een shock-momentje. Daarnaast gooit Anna met lucht, terwijl de modellen naast haar gewoon een tas in de lucht gooien. Gelukkig zijn dit nog maar de testbeelden, maar fraai is het natuurlijk niet.

We kunnen allemaal wel het memorabele moment voor ons halen dat levensechte Barbie’s de catwalk van de lente/zomer collectie 2015 van Moschino bestormden. We zagen voornamelijk de kleur hot pink, schattige tasjes met gouden moschino letters, extravagante sieraden en het was duidelijk te zien dat Jeremy Scott zich had ontfermt over de gehele collectie. Het is opmerkelijk te noemen dat de beelden in zwart wit geschoten zijn, omdat de kleuren van de collectie hierdoor niet echt tot zijn recht komen.

We zijn benieuwd naar de officiële campagnebeelden en hopen dat Sasha weer haar been terugkrijgt. Bekijk het uitgelekte campagnebeeld hieronder.

  • Moschino

www.moschino.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties