0

lindsay 150Lindsay Lohan, de ster uit je favoriete kinderfilm The Parent Trap (a.k.a Dubbel en dwars), komt al jaren niet meer in het nieuws om haar acteertalent, maar vooral door haar gekke gedrag en Britney Spears-achtige meltdowns.

Ondanks dat het een stuk beter lijkt te gaan met het voormalige kindsterretje heeft ze duidelijk nog niet haar zelfvertrouwen terug. Enige tijd geleden postte ze al een foto waarop ze duidelijk haar achterste had bewerkt (te zien aan rare, kromme deuren). Gisteren bewees ze dat haar Photoshop skills nog steeds bagger zijn.

Lilo postte namelijk opnieuw een bewerkte foto online. Op Twitter toonde ze dat ook zij meedoet aan de rare celebrity trend die waist trainen heet. Ondanks dat ze op de foto haar korset aan heeft, vond ze zichzelf waarschijnlijk niet slank genoeg. Lindsay photoshopte het kiekje en zorgde zo voor rare golven in de trap achter haar.

Deze keer haalde de actrice de foto van het internet af en plaatste ze later de onbewerkte (of beter bewerkte…?) foto op Twitter en Instagram. Wij zien bijna geen verschil dus als die tweede versie onbewerkt is, snappen we niet dat zij hem niet direct online postte!

  • lindsay waist
    Links de bewerkte foto (met golvende trap) en rechts de onbewerkte, zoals hij nu op Lindsay's Instagram en Twitter staat.
  • 11007848_775907062500347_547314169_n
    Lindsay's vorige photshop fail, nog steeds op haar Instagram te bekijken.

(Beeld: www.instagram.com/lindsaylohan)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties