0

kim kardashian cfda awards 2015Gisteren was het een drukke dag bij de Kardashian/Jenner clan. Naast dat Bruce zijn officiele entree in de wereld maakte als Caitlyn op de cover van Vanity Fair, maakte Kim Kardashian bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje.

Uit de schijnwerpers stappen is er voor de reality ster niet bij want gisteravond had ze alweer een event op de agenda staan. Gehuld in een zwarte deels see through outfit van Proenza Schouler vol ringen en met veren op de schouder, verscheen ze op de rode loper van de CFDA awards. Als je héél goed kijkt, kun je misschien een klein babybuikje spotten. Kanye, gehuld in een zwart pak met gympen, week geen moment van de zijde van zijn vrouw.

Kim, die in december waarschijnlijk zal bevallen, onthulde aan E! News dat het erg moeilijk voor haar is geweest om de zwangerschap verborgen te houden: zij en Kanye wisten al heel vroeg in de zwangerschap dat het eindelijk gelukt was om weer in verwachting te raken. Ook heeft Kim erg last van ochtendmisselijkheid.

Bekijk de foto’s van Kim in haar see through outfit op de rode loper hier!

(Beeld: www.instagram.com/kimkardashian)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties