0

Beyonce nye 6We mogen hopen dat je kater van oud en nieuw inmiddels aardig is weggetrokken en dat je alweer druk bezig bent met je plannen voor volgend weekend. Toch is Beyoncé haar New Years Eve nog lang niet vergeten, want de zangeres plaatst nu de kiekjes van haar party avond op haar Tumblr account.

Dus kunnen we nu met eigen ogen zien hoe niet alleen Queen B, maar ook manlief Jay-Z en dochtertje Ivy een feestje vieren. En dat ziet er zoals verwacht niet verkeerd uit. Bey bracht het begin van haar nieuwe jaar door in de Versace Mansion en droeg daarbij ook een prachtige goud met zwarte jurk van het luxe modehuis.

De familie Knowles slash Carter was natuurlijk niet de enige uit celeb land die aanwezig was op het nieuwjaarsfeest, ook de modellen Jourdan Dunn, Joan Smalls en Chanel Iman waren van de partij en met gasten als Michelle Williams en Kelly Rowland was er ook sprake van een heuse Destiny’s Child reünie.

Bekijk hieronder de inside kiekjes!

Beyonce nye 1 Beyonce nye 2 Beyonce nye 3 Beyonce nye 4 Beyonce nye 5 Beyonce nye 6 Beyonce nye 7 Beyonce nye 8 Beyonce nye 9 Beyonce nye 10 Beyonce nye 11 Beyonce nye 12

www.iam.beyonce.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties