0

WHITNEYTerwijl wij hier in Nederland rillend van de kou nog maar eens een extra laag lippenbalsem aanbrengen in de hoop winterse uitgedroogde lippen te vermijden, smeert Whitney Port aan de andere kant van wereld zich nog maar eens in met een extra laagje zonnebrandcrème. Tsja, verschil moet er wezen zullen we maar zeggen.

Reality ster Whitney geniet van de warme zonnestralen in Miami en doet een poging haar killer body te voorzien van een gezonde tan. Whitney Port heeft een druk jaar achter de rug en zit vol in de voorbereiding van haar huwelijk met verloofde Tim Rosenman. De twee love birds zagen elkaar voor het eerst op de set van The Hills waar de vonk oversloeg. Vorig jaar november vroeg Tim haar ten huwelijk.

Ook The Hills costar Lauren Conrad werd ten huwelijk gevraagd, maar was een stuk sneller met het ja-woord zeggen. In oktober van dit jaar stapte LC met William Tell in het glamorous huwelijksbootje. Ondertussen werd Whitney nog even aan een gezond kleurtje voor haar big day.

Ontsnap je zelf binnenkort aan de Nederlandse kou? Wij hebben een aantal leuke bikini’s à la Whitney op een rijtje gezet. Bekijk alle foto’s hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties