0

beyonce 150Beyoncé en Jay Z krijgen maar geen genoeg van Europa en bivakkeren na hun toeristische tripje in Parijs nu in Londen. Het tweetal is gek op kunst en cultuur en heeft, sinds dat zij dinsdag zijn aangekomen. al heel wat bezocht. Zo ook gisteravond.

Na al een behoorlijk drukke dag in de hoofdstad van Engeland te hebben gehad, bezocht het powerkoppel in de avond nog de Fierze Art Fair in Regent’s Park. Beyoncé zag er weer flawless uit toen zij arriveerde bij de galerie samen met Jay die naast zijn vrouw iets verbleekte.

De zangeres koos voor een zwart-witte outfit die bestond uit een monochrome blouse, een polkadot rok en een leren jasje. Alleen was er iets opmerkelijks aan haar look en dat was dit keer niet haar nieuwe hairdo (daar zijn we inmiddels aan gewend). Ze droeg laat op de avond nog een zonnebril, terwijl de Londense straten al pikkedonker waren.

Daarnaast was het typisch herfstweer in de modestad, waardoor zij begeleid werd onder een paraplu naar de ingang. Hopelijk heeft ze binnen in de galerie wel haar sunnies afgezet, anders zullen de schilderijen er toch net een tikkeltje anders hebben uitgezien dan in het echt.

Ben je benieuwd naar hoe Beyoncé eruitzag? Bekijk dan de foto’s hieronder.

  • BP_25128241
  • BP_25128245
  • BP_25128252
  • BP_25128255
  • BP_25128243
  • BP_25128237

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties