0

thum VB 150Victoria Beckham‘s fashion carrière gaat als een speer en werkelijk alle fashionista’s lopen met de voormalige voetbalvrouw weg. Pasgeleden opende zij haar eerste boetiek in het hartje van Londen en ook op een nieuwe plek in Engeland is haar prachtige kleding nu te koop.

In warenhuis Selfridges in Manchester kunnen klanten nu ook de prachtige creaties van de modeontwerpster scoren. Natuurlijk kan dit niet onopgemerkt voorbijgaan en daarom kwam Victoria speciaal naar de winkel toe om al haar fans te kunnen ontmoeten. De celebs kiezen meestal ervoor om met een privéchauffeur naar locatie gebracht te worden, maar de voormalig Spice Girl zangeres ging voor een andere optie.

Victoria ging namelijk per trein richting de opening van haar store-in-store en dit deed zij natuurlijk op de meest fashionable manier die er maar bestaat. In een prachtige lange zwarte jas van haar eigen merk met een paar killer heels en een grote zonnebril stond de designer op het station. Ook had ze aardig wat tassen met zich mee, waar haar andere outfit in zat.

In Selfridges verscheen Mrs. Beckham in een stunning satijnen maxi rok, met daarop een warme witte najaarstrui. Victoria zag er opvallend fris en fashionable uit na een treinreis van minstens twee uur en stond alle toegestroomde mensen rustig te woord. Natuurlijk nam ze ook nog even haar signature pose aan voor een fotomomentje.

Ben je benieuwd naar hoe Victoria Beckham de trein nam en hoe ze eruitzag? Bekijk dan de foto’s hieronder.

 • BP_25262642
 • BP_25262644
 • BP_25262645
 • BP_25262646
 • BP_25262647
 • BP_25262667
 • VB 2
  Victoria Beckham: "Which way to Manchester Selfridges?? X vb #SelfridgesExchange #VBxSelfridges"
 • VB 1
  Victoria Beckham: "Manchester we are on our way! Who is photo bombing @kenpaves and @sarahluceroglam??? #whoisshe ??? #SelfridgesExchange"

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties