0

Carmen Carrera avaOostenrijk is in de ban van travestiet Conchita Wurst. Hun opvallende inzending voor het Eurovisiesongfestival ging er met de winst vandoor en wist ook nog eens een taboe de wereld uit te helpen.

En nu heeft de beroemde fotograaf David LaChapelle transgendermodel Carmen Carrera op de gevoelige plaat vastgelegd voor de posters van het Oostenrijkse charity event Life Ball (dat mensen die aids en HIV ondersteunt). En als we zeggen ‘op de gevoelige plaat’ dan bedoelen we dat ook, want álles is te zien.

Als thema is namelijk gekozen voor ‘The Garden of Earthly Delights’ en op de posters is Carmen daarom neergezet als Adam én Eva. Er zijn twee versies: Eva met mannelijk en Eva met een vrouwelijk geslachtsdeel. ”I am Adam, I am Eve, I am me”, staat er dan ook heel toepasselijk bij.

Your gender should not matter in your heart or in the way you express your personality”, is wat het model er zelf van zegt. ”We shouldn’t be afraid to stick to a model, because there are so many types of diverse people on this planet. My message is: beauty has no gender. And at the end of the day beauty is beauty.

Ben je benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder.

  • Carmen Carrera
  • Carmen Carrera 1

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties