0

young modelsEen carrière moet altijd ergens beginnen. Hoe onvoorstelbaar het ook is, maar dat geldt ook voor alle it-modellen. Ooit waren ze jong en onervaren en moesten zij hun eerste klus scoren. Het klinkt ongeloofwaardig, maar ook het modellenvak moet je leren en geluk bij hebben.

Wij hebben de beginpunten opgezocht van een paar van ‘s wereld meest geboekte gezichten. Zo liet Gigi Hadid er geen gras over groeien en begon al met poseren toen ze nog maar net kon staan. Miranda Kerr liet haar carrière niet aan het lot over en besloot mee te doen aan een modellenwedstrijd die ze uiteraard won. De andere modellen van wie we de eerste kiekjes hebben opgezocht zijn Karlie Kloss, Rosie Huntington Whitely, Alessandra Ambrosio, Cara Delevingne en Kate Moss.

Maar genoeg getikt, jullie willen de foto’s zien; scroll maar snel door naar beneden!

 • main.original.585x0-6
  1. Miranda Kerr won op haar 13e een modellenwedstrijd van Dolly magazine, haar prijs was deze covershoot.
 • main.original.585x0-7
  2. Rosie Huntington Whitely is inmiddels een volleerd model dat frontrow zit in plaats van op de catwalk loopt. Dit was haar breakthrough, een badkleding editorial in Teen Vogue.
 • main.original.585x0-3
  3. Je vraagt je vast af wie dit schattige peutertje is. Verrassing, het is Gigi Hadid die voor Guess model staat! Het wulpse Amerikaanse label schakelt de knappe Gigi nog altijd graag in voor hun campagnes.
 • main.original.585x0-1
  4. Onder deze grote gele hoed zit een kleine en onschuldig Cara Delevingne verstopt. Ze poseert hier op tienjarige leeftijd al voor Vogue Italia met Bruce Webber als fotograaf.
 • main.original.585x0-4
  5. Zelfs aan het begin van haar carrière wist Karlie Kloss, hier pas veertien, al hoe ze fierce moest poseren. Met haar ellenlange benen op deze foto voor Scene magazine speelde ze zichzelf in de kijker bij modellenbureau Elite en the rest is history.
 • main.original.585x0
  6. Deze zwoel dansende tiener is niemand minder dan Alessandra Ambrosio in één van haar eerste grote klussen. Deze Guess campagne komt uit 2000 en was het begin van world domination.
 • main.original.585x0-5
  7. Deze foto is iconisch en iedereen die wel eens Kate Moss heeft opgezocht op Pinterest is hem ongetwijfeld tegengekomen. De cover had een internationale carrière als model tot gevolg voor dit goedlachse zestienjarige meisje.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties